Nieuws

Op deze pagina vindt u het laatste nieuws van de gemeente Leiden.

Informatieavonden doorstroming A4, tussen Burgerveen en N14

De A4 behoort tot de meest intensief gebruikte wegen van Nederland. Zeker ter hoogte van Leiden. Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat verkent of zij de verkeersdoorstroming op de A4 tussen knooppunt Burgerveen en de N14 kan verbeteren. Als het verkeer op de A4 bij Leiden beter kan doorrijden, vermindert ook de drukte op omliggende provinciale en lokale wegen.

Home > Nieuws

Tunnel Schipholweg dicht richting Willem de Zwijgerlaan

Van zondag 8 tot en donderdag 12 september en van maandag 16 tot en met vrijdag 20 september wordt onderhoud uitgevoerd in de tunnel op de Schipholweg. Tijdens de werkzaamheden is de tunnel tussen 21.00 en 06.00 uur in de richting naar de Willem de Zwijgerlaan afgesloten.

Home > Nieuws

Nieuwe Leidse vaarkaart

Voor alle inwoners en bezoekers is er nu de Leidse Vaarkaart. Daarop staat de belangrijkste informatie over varen in Leiden.

Home > Nieuws

Leidse regio gaat werk maken van werk

Er is in de Leidse regio een tekort aan technisch personeel en er zijn handen tekort in de zorg. De toeristische sector, de zogenaamde hospitality branche, gaat daarnaast de komende jaren enorm groeien. Daarom gaat de Leidse regio werk maken van werk.

Home > Nieuws

Eerste resultaten containerveldjes bekend

Op vijf verschillende locaties in Leiden liggen sinds begin februari groene veldjes rond ondergrondse afvalcontainers. Met deze proef wil de gemeente Leiden het dumpen van afval tegengaan. De resultaten van de eerste vijf maanden zijn nu bekend.

Home > Nieuws

Leiden heeft 2 elektrische deelauto’s

Sinds juni staan twee elektrische deelauto’s van Buurauto aan de achterkant van het gebouw van de rabobank aan de Schipholweg 9. Deze auto’s worden gebruikt door medewerkers van de rabobank en andere bedrijven in het gebied. Ook u kunt gebruik maken van deze elektrische deelauto.

Home > Nieuws