Nieuws

Op deze pagina vindt u het laatste nieuws van de gemeente Leiden.

Leidse zwembaden weer helemaal open!

Vanaf maandag 7 juni is het weer mogelijk om recreatief te zwemmen bij zwembad De Zijl, De Vliet en het Vijf Meibad. Ook de groepslessen gaan dan van start. Voor recreatief zwemmen, de lessen AquaBoarden en Baby-peuter zwemmen wordt gewerkt met een reserveringssysteem via de website. Voor de andere activiteiten blijft een deurbeleid gelden.

Home > Nieuws

Brandoefening Stationspleintunnel op maandag 7 juni

Op maandagavond 7 juni organiseert de gemeente samen met de brandweer en politie vanaf 20.00 uur tot middernacht een brandoefening. De brand wordt nagebootst met onschadelijke rook. Het doel van de brandoefening is om de interactie tussen lokale hulpdiensten (brandweer en politie) en de technische uitrusting in de tunnel te testen.

Home > Nieuws

Werkzaamheden Langegracht

De Langegracht wordt opnieuw ingericht. Het komende half jaar wordt eerst gewerkt aan de rijbaan aan de kant van het Stadsbouwhuis. Woningen en winkels blijven bereikbaar.

Home > Nieuws

Leiden helpt gedupeerden toeslagenaffaire

De afgelopen jaren zijn veel ouders de dupe geworden van de toeslagenaffaire en heeft de Belastingdienst ten onrechte jarenlang kinderopvangtoeslag teruggevorderd. Ook in Leiden zijn hierdoor gezinnen benadeeld en misschien wel in de problemen geraakt. De gemeente Leiden wil u hierbij graag helpen, maar dat kan alleen als u zich bij ons meldt.

Home > Nieuws