Nieuws

Op deze pagina vindt u het laatste nieuws van de gemeente Leiden.

Pand Rooseveltstraat gesloten

Op maandag 28 september is op last van burgemeester Lenferink de begane grond van een pand aan de Rooseveltstraat gesloten. De begane grond van het pand is voor zes maanden gesloten op grond van de Opiumwet.

Home > Nieuws

Woning Kappakade gesloten

Op donderdag 17 september is op last van burgemeester Lenferink een woning aan de Kappakade gesloten. De woning is voor zes maanden gesloten op grond van de Opiumwet.

Home > Nieuws

Leidens Ontzet 2020

‘Leidens Ontzet vierrren we thuis’. Op 3 oktober vieren en herdenken we Leidens Ontzet. Dit jaar in een aangepaste vorm. Bekijk de app voor het programma.

Home > Nieuws

Een afspraak maken is altijd gratis

Let op! Maak alleen een afspraak voor bijvoorbeeld het verlengen van uw rijbewijs of paspoort via de website van de gemeente.

Home > Nieuws

Flinke fietsverbetering bij Julius Ceasarbrug en Kanaalweg

Deze zomervakantie wordt gewerkt aan het verbeteren van de verkeersveiligheid van de fietsoversteek bij de Kanaalweg en de Julius Caesarbrug. De werkzaamheden starten op maandag 27 juli en duren naar verwachting tot en met vrijdag 28 augustus.

Home > Nieuws

Binnenkort op vakantie? Lees deze tips

Gaat u op vakantie? Ga dan wijs op reis. Voorkom vervelende verrassingen en check voor vertrek het reisadvies voor dat land op Nederlandwereldwijd.nl.

Home > Nieuws

Aanleg vernieuwde rotonde Rooseveltstraat

Op maandag 20 juli starten de werkzaamheden aan de rotonde Vijf Meilaan – Rooseveltstraat – Vrijheidslaan. De vormgeving van de rotonde wordt aangepast zodat de verkeerssituatie duidelijker en daarmee veiliger wordt. De werkzaamheden duren 6 weken en zijn naar verwachting op zaterdag 29 augustus afgerond.

Home > Nieuws