Over gemeente Leiden

De gemeente Leiden maakt samen met inwoners, ondernemers en andere partijen een steeds mooiere plek van Leiden en de Leidse regio.

Op deze pagina vindt u links naar actuele vacatures en stageplekken plus informatie over de gemeentelijke organisatie en instellingen.

Werken bij de gemeente

Wilt u meehelpen om Leiden nog mooier te maken? Bekijk onze actuele vacatures op de website Werken in de Leidse regio. (Daar vindt u ook vacatures van onze buurgemeenten).

Stage lopen bij de gemeente

Leiden staat altijd open voor talent. Via een stage kan jong en ouder talent kennismaken met alle mogelijkheden die Leiden biedt. Kijk op de pagina Werken in de Leidse regio. Daarop staan ook stageplaatsen bij onze buurgemeenten.

Ook biedt Leiden jongeren leerbanen en werkervaringsplaatsen via Stage Nieuwe Stijl (SNS). Meer informatie over Stage Nieuwe Stijl.

Organogram

Bekijk het organogram.

Huisregels

De gemeente Leiden vindt het belangrijk om u respectvol, gastvrij en veilig te ontvangen. U mag van de medewerkers van de gemeente verwachten dat zij u met respect behandelen. En de gemeente verwacht van u dat u haar medewerkers met respect behandelt en de huisregels respecteert.