Nieuws en publicaties

Op deze pagina vindt u nieuws- en persberichten maar ook publicaties zoals de wekelijkse bekendmakingen vergunningen.

Jaarverslag klachten 2023

Nieuwsbericht – In het Jaarverslag klachten 2023 van de gemeente staat hoeveel klachten er zijn binnengekomen en wat ermee is gedaan.

Gemeente Leiden en Voorschoten tekenen intentieovereenkomst WarmtelinQ over T-stuk

Persbericht – Via deze aftakking kunnen de gemeenten in de toekomst toegang krijgen tot de warmte uit de Rotterdamse haven die door de WarmtelinQ leiding wordt getransporteerd.

Bouw fietsenstalling Lange Mare start in 2025

Persbericht – In de nieuwe fietsenstalling is ruimte voor 352 fietsen, 100 ‘buitenmodelfietsen’ en 8 bakfietsen.

Bekendmakingen en vergunningen

Gemeenteberichten week 28

Bekendmakingen en vergunningen 12 tot en met 18 juli 2024

Gemeenteberichten week 27

Bekendmakingen en vergunningen 5 tot en met 11 juli 2024

Gemeenteberichten week 26

Bekendmakingen en vergunningen 28 juni tot en met 4 juli 2024

College- en burgemeestersbesluiten

In dit overzicht vindt u een link naar de besluiten van het college en de agenda’s van commissies en gemeenteraad van de gemeente Leiden.