Over deze site

Van de informatie op de website van de gemeente mag u het volgende verwachten:

  • De informatie is correct en actueel.
  • Teksten en beeldmateriaal zijn nooit kwetsend, stuitend of discriminerend van aard.
  • Teksten zijn begrijpelijk.

Fouten of onvolledige informatie

We doen er alles aan deze website actueel en volledig te houden. Mocht u toch een fout zien of ontbreekt er naar uw idee informatie? Laat het de gemeente dan weten. De gemeente stelt uw reactie op prijs en doet haar best de website met behulp van uw suggesties te verbeteren. Gebruik het online contactformulier om uw reactie aan ons door te geven.

Gebruiksvoorwaarden en auteursrecht

Persoonlijk gebruik, dat wil zeggen niet-commercieel gebruik van de inhoud van deze website, is toegestaan. Gemeente Leiden behoudt zich het auteursrecht voor van gemeentelijke informatie op www.leiden.nl/gemeente. Wilt u gebruik maken van geplaatste berichten, beeldmerken, logo’s, illustraties, kaarten en foto’s, stuur dan een verzoek in via het online contactformulier.

Digitale toegankelijkheid

De gemeente Leiden vindt goede online dienstverlening belangrijk. De gemeente werkt continu aan de online dienstverlening om te zorgen dat iedereen de website kan (blijven) gebruiken. Lees er meer over in onze toegankelijkheidsverklaring.

Responsible disclosure: meld een zwakke plek in onze systemen

De gemeente Leiden vindt de veiligheid van de computersystemen belangrijk. Ondanks onze zorg voor de beveiliging van die systemen, kan het voorkomen dat er toch een zwakke plek is. Hebt u een zwakke plek in onze systemen gevonden? Dan horen we dit graag, zodat we snel maatregelen kunnen nemen.

Zwakke plekken kunt u op twee manieren ontdekken:

  • u loopt ergens toevallig tegenaan bij normaal gebruik van een digitale omgeving;
  • u zoekt bewust naar een zwakke plek in de digitale omgeving.

Lees meer over de voorwaarden en wat u van de gemeente kunt verwachten als u een melding doet. 

Aansprakelijkheid

De informatie op deze website is bedoeld als algemene informatie en voor algemeen gebruik. Er kunnen geen rechten aan de informatie worden ontleend. De gemeente Leiden is niet aansprakelijk voor enige schade die is ontstaan als gevolg van (in)direct gebruik van onjuiste, verouderde of incomplete informatie op de website.

Archief

Bent u op zoek naar oudere informatie of publicaties van een bepaalde dag? Dan kunt u terecht in het archief van de website. Daar kunt u de versie van de website opvragen van elke gewenste dag vanaf 10 augustus 2016.

Lees in de instructie hoe de archiefsite werkt.