Over deze site

www.leiden.nl/gemeente is de toegangspoort tot gemeentelijke informatie van Leiden. Van de gemeentelijke informatie mag u het volgende verwachten:

  • de informatie is correct en actueel
  • teksten en beeldmateriaal zijn nooit kwetsend, stuitend of discriminerend van aard
  • teksten zijn begrijpelijk

Fouten of onvolledige informatie

We doen er alles aan deze site actueel en volledig te houden. Mocht u toch een fout zien of ontbreekt er naar uw idee informatie? Laat het de gemeente dan weten. De gemeente stelt uw reactie op prijs en doet haar best deze site daarmee te verbeteren. U kunt met het online contactformulier uw reactie, melding, klacht of suggestie achterlaten.  

Gebruiksvoorwaarden en auteursrecht

Persoonlijk gebruik, dat wil zeggen niet-commercieel gebruik van de inhoud van deze site, is toegestaan. Gemeente Leiden behoudt zich het auteursrecht voor van gemeentelijke informatie op www.leiden.nl/gemeente. Zoals de geplaatste berichten, beeldmerken, logo’s, illustraties en foto’s. Wilt u hiervan toch gebruik maken, stuur dan een verzoek in via het online contactformulier.

Toegankelijkheid

De gemeente Leiden vindt een goede digitale dienstverlening belangrijk. Daarom wil zij dat deze website voor iedereen goed toegankelijk is. De gemeente verbetert de website continu om dat zo te houden. Lees er meer over op de pagina toegankelijkheid.

Archief

Bent u op zoek naar publicaties van een bepaalde dag? Dan kunt u terecht in het archief van de website. Daar kunt u op elke gewenste dag de website opvragen, vanaf 10 augustus 2016.