Archiefwebsite

Bent u op zoek naar informatie die op de website van de gemeente Leiden heeft gestaan, die u niet meer kunt vinden? Ga dan naar de archiefwebsite. Hier vindt u de informatie die vanaf 10 augustus 2016 tot en met gisteren op de website heeft gestaan. De archiefsite is volledig doorklikbaar en bevat alle informatie, afbeeldingen en documenten die voor vandaag online stonden.

Zoeken vanuit de linkerkolom op de archiefwebsite

  • gebruik de kalender in de grijze balk links om op datum te zoeken.
  • en/of gebruik de zoekfunctie in de grijze balk links. Hier kunt u zoeken op een trefwoord. U krijgt dan een overzicht van de pagina’s met dat trefwoord. Achter ieder zoekresultaat staat een klein kalendertje. Wanneer u daarop klikt, ziet u op welke dag deze pagina op de website is geplaatst en eventueel is gewijzigd.

Let op: de archiefsite toont informatie. Dagelijks worden digitale ‘prints’ van de live website gemaakt en hier getoond. Zo blijft informatie die is verwijderd of gewijzigd, online beschikbaar. De zoekfunctie op de homepage, werkt op de archiefsite niet. Ook formulieren en links naar bijvoorbeeld DigiD-formulieren werken op de archiefsite niet.