Langebrug – herbestrating (2024-085)

8 april 2024, 09:42

Met deze brief informeren we u over de werkzaamheden die binnenkort plaatsvinden op de Langebrug. Hieronder leest u wat dit voor u betekent.

Wat gaan we doen?

De rijbaan is aan onderhoud toe. We gaan deze opnieuw bestraten. Deze werkzaamheden doen we zoveel mogelijk met hergebruik van het aanwezige materiaal. Maar kapot materiaal vervangen we voor nieuw.

Start werkzaamheden

De werkzaamheden starten op maandag 22 april 2024. Naar verwachting duren de werkzaamheden tot en met vrijdag 26 april 2024. Door het weer of andere onverwachte omstandigheden kan de uitvoering van de planning afwijken.

Bereikbaarheid

De rijbaan vanaf huisnummer 65 tot en met 77 is tijdens de werkzaamheden afgesloten voor al het verkeer. De omleiding wordt met borden aangegeven.

Parkeren

Het kan zijn dat u uw auto tijdelijk op een andere plek moet parkeren of moet omrijden. We vragen om uw begrip en medewerking.

Tijdelijk andere plek aanbieden huisvuil

Het kan zijn dat het huisvuil tijdelijk op een andere plek moet worden aangeboden. Dit kan op plekken waar de straat niet opgebroken is en de vuilniswagen kan komen. De ophaaldagen van het huisvuil blijven zoals u die gewend bent.

Overlast

De werkzaamheden gaan samen met geluidshinder. We doen ons uiterste best het geluid te minimaliseren, maar u krijgt ongetwijfeld iets mee van de werkzaamheden.

Vragen

Heeft u vragen na het lezen van deze brief?

Bel dan met de gemeente Leiden, telefoonnummer 14 071 – keuze 3 (maandag tot en met vrijdag 9.00-17.00 uur) of stuur een e-mail naar WT@leiden.nl

Met vriendelijke groet,

Wilco van der Burg
Projectcoördinator Cluster Beheer