Fitterstraat – werkzaamheden opknappen speelplek (2024-089)

11 april 2024, 14:27

Met deze brief willen we u informeren over de werkzaamheden die binnenkort plaatsvinden bij de Speelplek aan de Fitterstraat. Hieronder leest u wat dit voor u betekent.

Wat gaan we doen?

We hebben besloten om de oude toestellen te laten staan en daaromheen nieuwe speeltoestellen toe te voegen om daarmee het speelplezier nog meer te vergroten! Er komt een nieuwe dubbele schommel. Ook gaan we een palenbos en een twisterspel plaatsen. Er komt nieuwe beplanting en moestuinbakken. Op de achterzijde van deze brief kunt u zien wat we gaan doen.

Wanneer gaan we dit doen?

  • We starten met het aanleggen van de nieuwe beplanting op maandag 22 april. Naar verwachting duren de werkzaamheden tot en met vrijdag 3 mei.
  • Vanaf donderdag 16 mei gaan we de speeltoestellen plaatsen. Naar verwachting duren deze werkzaamheden tot vrijdag 31 mei. Behalve op maandag 20 mei (2e pinksterdag) op deze dag wordt er niet gewerkt.

Door het weer of andere onverwachte omstandigheden kan de uitvoering van de planning afwijken.

Omgeving

Het werkterrein kan tijdens deze periode een gevaarlijke plek zijn voor kinderen. Wilt u hier rekening mee houden en (uw) kinderen hierop wijzen? We vragen hiervoor uw begrip.

Vragen?

Hebt u vragen na het lezen van deze brief?

Bel dan met de gemeente Leiden. Telefoonnummer 14 071 – keuze 3 (maandag tot en met vrijdag 9.00-17.00 uur) of stuur een e-mail naar WT@leiden.nl

Met vriendelijke groet,

Ton den Dulk

Projectcoördinator Water en Spelen

Cluster Beheer