Brandts Buyskade - snoeiwerkzaamheden (2024-044)

Dit nieuwsbericht is verlopen.
21 februari 2024, 16:45

Met deze brief informeren we u over de werkzaamheden die binnenkort plaatsvinden in de Brandts Buyskade. Hieronder leest u wat dit voor u betekent.

Dit gaan we doen

Op de hoek van de Brandts Buyskade met de Stan Kentonstraat gaan we bomen knotten. Bomen knotten houdt in dat de takken van de boom worden teruggesnoeid naar de oorsprong. 

Wanneer gaan we dit doen

De werkzaamheden starten op maandag 26 februari. Naar verwachting duren de werkzaamheden tot en met woensdag 28 februari. Door het weer of andere onverwachte omstandigheden kan de uitvoering van de planning afwijken.

Bereikbaarheid

Het trottoir en de rijbaan ter hoogte van de werkzaamheden zijn tijdens de uitvoering van snoeiwerkzaamheden niet toegankelijk in verband met de veiligheid. Uw woning blijft te allen tijde wel bereikbaar. De werkzaamheden kunnen ook plaatsvinden vanaf de parkeerplaatsen. Hiervoor kan een parkeerverbod nodig zijn, dit wordt aangegeven met borden. Op de borden is duidelijk leesbaar  ‘van en tot wanneer’ de parkeerplaatsen vrij moeten zijn. 

Overlast

De werkzaamheden gaan samen met geluidshinder. We doen ons uiterste best om zo min mogelijk overlast te veroorzaken. Maar u krijgt ongetwijfeld iets mee van de werkzaamheden.

Vragen

Heeft u vragen na het lezen van deze brief dan kunt u mij bereiken op telefoonnummer 06 – 55 13 18 47. Of stuur een e-mail naar WT@leiden.nl

Met vriendelijke groet,

Theo Jonker
Opzichter Groen
Cluster Beheer