Fietsenstallingen

Op verschillende plaatsen in de stad vindt u fietsenstallingen. Bijvoorbeeld bij de stations en in de binnenstad. Een deel van deze stallingen is bewaakt.

Parkeer uw fiets gratis, veilig en droog in de Waagstalling
 • Grootste fietsenstalling van Leiden open

  Wethouders Ashley North (Mobiliteit) en Fleur Spijker (Duurzame Verstedelijking) stalden vorige week als eerste hun fiets in fietsenstalling Lorentz, tegenover station Leiden Centraal.

  Lees meer
 • Fietsverbeteringen rotonde Rooseveltstraat – Vijf Meilaan

  Inloopbijeenkomst over de aanpassingen aan de rotonde Rooseveltstraat – Vijf Meilaan en de inrichting van de ruimte rondom bouwplan MEAS-locatie.

  Lees meer
 • Fiets 10 daagse afgerond op Het Vlietland College

  De afgelopen weken zijn in de 10 districten willekeurige voorbijgangers 10 vragen gesteld over fietsen in Leiden. De gemeente Leiden wil graag de kennis en ervaring van fietsers en andere belanghebbenden een plek geven in het nieuwe fietsbeleid met...

  Lees meer
 • Slim systeem voor fietsen stallen

  Rondom station Leiden Centraal stallen dagelijks veel mensen hun fiets. In de ondergrondse fietsenstalling aan de kant van het LUMC en onder Lorentz hangt nu een handig systeem met sensoren, die de lege en bezette plekken bijhoudt.

  Lees meer
 • Fietstunnel A4 nog tot zomer 2020 dicht

  De werkzaamheden aan de fietstunnel onder de A4 worden anders uitgevoerd dan de planning was. De fietstunnel onder de A4 blijft langer dicht.

  Lees meer