Fietsenstallingen

Op verschillende plaatsen in de stad vindt u fietsenstallingen. Bijvoorbeeld bij de stations en in de binnenstad. Een deel van deze stallingen is bewaakt.

Parkeer uw fiets gratis, veilig en droog in de Waagstalling
 • Fiets 10 daagse afgerond op Het Vlietland College

  De afgelopen weken zijn in de 10 districten willekeurige voorbijgangers 10 vragen gesteld over fietsen in Leiden. De gemeente Leiden wil graag de kennis en ervaring van fietsers en andere belanghebbenden een plek geven in het nieuwe fietsbeleid met...

  Lees meer
 • Praat mee tijdens de Leidse Fiets 10 Daagse

  De gemeente Leiden maakt nieuw fietsbeleid en doet dat samen met de stad. In het fietsbeleid staat hoe Leiden de komende jaren het fietsen veiliger en aantrekkelijker maakt.

  Lees meer
 • Slim systeem voor fietsen stallen

  Rondom station Leiden Centraal stallen dagelijks veel mensen hun fiets. In de ondergrondse fietsenstalling aan de kant van het LUMC hangt nu een handig systeem met sensoren, die de lege en bezette plekken bijhoudt.

  Lees meer
 • Nieuwe drempel op Leidseweg

  De verkeersveiligheid voor fietsers bij de oversteekplaats van de Leidseweg nabij Voorschoten wordt verbeterd. Op maandag 13 en dinsdag 14 januari legt de gemeente Leiden een drempel aan voor automobilisten.

  Lees meer
 • Fietstunnel A4 nog tot zomer 2020 dicht

  De werkzaamheden aan de fietstunnel onder de A4 worden anders uitgevoerd dan de planning was. De fietstunnel onder de A4 blijft langer dicht.

  Lees meer