Fietsenstallingen

Op verschillende plaatsen in de stad vindt u fietsenstallingen. Bijvoorbeeld bij de stations en in de binnenstad. Een deel van deze stallingen is bewaakt.

Vanaf 1 september weer maximale stallingstermijn

In de gemeentelijke fietsenstallingen rond Leiden Centraal (Lorentz, Zeezijde, Taxistandplaats plus de onbewaakte fietsenstallingen) wordt vanaf 1 september de maximale stallingstermijn (14 dagen) weer gehandhaafd. Fietsen die vanaf 1 september langer dan twee weken geparkeerd staan, worden weggehaald en overgebracht naar het fietsdepot aan de Willem Barentszstraat.

Voor de twee bewaakte NS-stallingen aan centrumzijde en LUMC-zijde van Leiden Centraal geldt sinds 15 juli jl. de maximale stallingsduur (bij NS: 28 dagen) weer.

Waagstalling weer tot ’s nachts open

De Waagstalling is vanaf vrijdag 11 juni weer tot 1 uur ‘s nachts open. U kunt uw fiets gratis stallen tussen 08.00 en 1.00 uur, en op zondag van 11.00 uur tot 22.00.

Parkeer uw fiets gratis, veilig en droog in de Waagstalling
  • Opknapbeurt fietsenstalling Taxistandplaats in september van start

    De komende jaren wordt in Leiden flink geïnvesteerd in de kwaliteit van fietsparkeren. Daarmee wordt fietsen nog aantrekkelijker als vorm van schoon vervoer. Nu is de fietsenstalling onder de taxistandplaats aan de beurt. De fietsenrekken worden vervangen en...

    Lees meer