Ondergrondse restafvalcontainers Apollolaan

30 juli 2024, 10:34

Het college van burgemeester en wethouders heeft de plek van de ondergrondse restafvalcontainers op de Apollolaan aangewezen. Bewoners die het niet eens zijn met het besluit, kunnen een beroepschrift indienen bij de Raad van State, Afdeling bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Doe dit binnen uiterlijk 6 weken na de datum van de bekendmaking van het besluit.

Plattegrond met definitieve locatie inzien

De definitieve locatie en de bijbehorende locatietekening ligt vanaf vrijdag 2 augustus tot vrijdag 13 september 2024 ter inzage in het stadskantoor aan de Bargelaan. Online kunt u deze stukken in deze periode inzien en downloaden www.leiden.nl/inspraak.

Werkzaamheden, parkeren, verkeershinder

De ondergrondse afvalcontainers worden zo snel mogelijk geplaatst. De werkzaamheden bestaan uit graafwerk en het plaatsen van een betonnen bak in de bodem. Misschien kunt u tijdens de werkzaamheden niet alle parkeerplaatsen gebruiken of is de straat tijdelijk afgesloten.

Gebruik ondergrondse container

Bewoners ontvangen een brief met een containerpas en een handleiding. Daarin staat vanaf welke datum u de container kunt gebruiken.

Meer informatie over ondergrondse afvalcontainers

Op www.leiden.nl/ondergronds vindt u informatie over ondergrondse containers in Leiden. Hebt u een vraag? Neem dan telefonisch contact op via: 14 071, keuze 1.