Staringkade - herbestrating (2024-033)

12 februari 2024, 12:35

Met deze brief informeren we u over de werkzaamheden die binnenkort plaatsvinden in de Staringkade. Hieronder leest u wat dit voor u betekent.

Wat gaan we doen

De rijbaan van de Staringkade is aan onderhoud toe. We gaan deze opnieuw bestraten. Deze werkzaamheden doen we zoveel mogelijk met hergebruik van het aanwezige materiaal. Maar kapot materiaal vervangen we voor nieuw.

Start werkzaamheden

De werkzaamheden starten op maandag 26 februari. Naar verwachting duren de werkzaamheden tot en met vrijdag 8 maart. Door het weer of andere onverwachte omstandigheden kan de uitvoering van de planning afwijken.

Bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden is de Staringkade afgesloten voor al het verkeer. De woningen zijn wel bereikbaar via het trottoir. Wilt u voordat de werkzaamheden starten overhangend groen, plantenbakken, bankjes verwijderen?

Parkeren

Omdat de weg volledig wordt afgesloten vragen we uw auto op een andere plek te parkeren. Hiervoor worden parkeerverboden geplaatst.

Overlast

De werkzaamheden gaan samen met geluidshinder. We doen ons uiterste best om zo min mogelijk overlast te veroorzaken.

Vragen

Heeft u vragen na het lezen van deze brief?

Bel dan met de gemeente Leiden, telefoonnummer 14 071 – keuze 3 (maandag tot en met vrijdag 9.00-17.00 uur) of stuur een e-mail naar WT@leiden.nl

Met vriendelijke groet,

Wilco van der Burg
Projectcoördinator Cluster Beheer