Sebastiaansdoelen - herbestrating (2023-319)

Dit nieuwsbericht is verlopen.
21 december 2023, 09:21

Met deze brief informeren we u over de werkzaamheden die binnenkort plaatsvinden in de Sebastiaansdoelen. Hieronder leest u wat dit voor u betekent.

Wat gaan we doen?

De parkeervakken (achter Arsenaalstraat huisnummers 2 tot en met 28) zijn aan onderhoud toe. We gaan dit opnieuw bestraten. Deze werkzaamheden doen we zoveel mogelijk met hergebruik van het aanwezige materiaal. Maar kapot materiaal vervangen we voor nieuw.

Start werkzaamheden

De werkzaamheden starten op maandag 8 januari 2024. Naar verwachting duren de werkzaamheden tot en met vrijdag 19 januari 2024. Door het weer of andere onverwachte omstandigheden kan de uitvoering van de planning afwijken.

Bereikbaarheid

Omdat de parkeervakken opnieuw bestraat worden, gaan we parkeerverboden plaatsen. Wilt u uw auto tijdelijk op een andere plek parkeren. Om de bereikbaarheid van de parkeervakken zoveel mogelijk te behouden werken we in fases.

Overlast

De werkzaamheden gaan samen met geluidshinder. We doen ons uiterste best om zo min mogelijk overlast te veroorzaken. Maar u krijgt ongetwijfeld iets mee van de werkzaamheden.

Vragen

Heeft u vragen na het lezen van deze brief?

Bel dan met de gemeente Leiden, telefoonnummer 14 071 – keuze 3 (maandag t/m vrijdag 9.00-17.00 uur) of stuur een e-mail naar WT@leiden.nl.

Met vriendelijke groet,

Projectcoördinator Cluster Beheer