Rembrandtpark - herbestrating pad (2024-079)

21 maart 2024, 19:32

Met deze brief informeren we u over de werkzaamheden die binnenkort plaatsvinden in het Rembrandtpark. Hieronder leest u wat dit voor u betekent.

Wat gaan we doen

Het pad langs het water tussen restaurant Tabu en het Noordeinde is aan onderhoud toe. We gaan dit opnieuw bestraten. Deze werkzaamheden doen we zoveel mogelijk met hergebruik van het aanwezige materiaal. Maar kapot materiaal vervangen we voor nieuw. De gemeente houdt zoveel mogelijk rekening met het aanhouden van de bestaande hoogte van het straatwerk. We voeren geen werkzaamheden uit op eigen terrein.

Start werkzaamheden

De werkzaamheden starten op dinsdag 2 april 2024. Naar verwachting duren de werkzaamheden tot en met vrijdag 12 april 2024. Door het weer of andere onverwachte omstandigheden kan de uitvoering van de planning afwijken.

Bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden is het pad afgesloten.

Overlast

De werkzaamheden gaan samen met geluidshinder. We doen ons uiterste best het geluid te minimaliseren, maar u krijgt ongetwijfeld iets mee van de werkzaamheden.

Vragen

Heeft u vragen na het lezen van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, telefoonnummer 14 071 – keuze 3 (maandag tot en met vrijdag 9.00 – 17.00 uur) of stuur een e-mail naar WT@leiden.nl

Met vriendelijke groet,

Wilco van der Burg
Projectcoördinator Cluster Beheer