Joop den Uyllaan – bestratingswerkzaamheden (2024-078)

19 maart 2024, 10:40

Met deze brief informeren we u over de werkzaamheden die binnenkort plaatsvinden in de Joop den Uyllaan. Hieronder leest u wat dit voor u betekent.

Wat gaan we doen

De rijbaan is aan onderhoud toe. We gaan dit opnieuw bestraten. Deze werkzaamheden doen we zoveel mogelijk met hergebruik van het aanwezige materiaal. Maar kapot materiaal vervangen we door nieuw.

De gemeente houdt zoveel mogelijk rekening met het aanhouden van de bestaande hoogte van het straatwerk. We voeren geen werkzaamheden uit op eigen terrein.

Start werkzaamheden

De werkzaamheden starten op dinsdag 2 april 2024. Naar verwachting duren de werkzaamheden tot en met vrijdag 19 april 2024. Door het weer of andere onverwachte omstandigheden kan de uitvoering van de planning afwijken.

Bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden is de rijbaan afgesloten. Om de bereikbaarheid zoveel mogelijk te behouden werken we in fases.

Parkeren

Tijdens de werkzaamheden zijn de parkeervakken en het parkeren op uw eigen terrein niet bereikbaar. Voor de parkeervakken gaan we parkeerverboden plaatsen. Wilt u uw auto tijdelijk op een andere plek parkeren.

Overlast

De werkzaamheden gaan samen met hinder. We doen ons uiterste best om zo min mogelijk overlast te veroorzaken.

Vragen

Heeft u vragen na het lezen van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 – keuze 3 (maandag tot en met vrijdag 9.00-17.00 uur) of stuur een e-mail naar WT@leiden.nl

Met vriendelijke groet,

Wilco van der Burg
Projectcoördinator Cluster Beheer