Blauwkarper - plaatsing voetbaldoel (2024-018)

23 januari 2024, 14:40

Met deze brief willen we u informeren over de werkzaamheden die binnenkort plaatsvinden in de Blauwkarper. Hieronder leest u wat dit voor u betekent.

Wat gaan we doen

Bewoners uit de wijk hebben de gemeente gevraagd om het losse voetbaldoel te vervangen voor een vast voetbaldoel. In overleg met de wijkvertegenwoordigers en een handtekeningenactie heeft de gemeente besloten om het voorstel uit te laten voeren.

Wanneer gaan we dit doen

De werkzaamheden worden uitgevoerd in de week van maandag 19 februari.  Door het weer of andere onverwachte omstandigheden kan de uitvoering van de planning afwijken.

Overlast

De werkzaamheden gaan samen met geluidshinder. We doen ons uiterste best om zo min mogelijk overlast te veroorzaken. Maar u krijgt ongetwijfeld iets mee van de werkzaamheden.

Omgeving

Het werkterrein kan tijdens deze periode een gevaarlijke plek zijn voor kinderen. Wilt u hier rekening mee houden en (uw) kinderen hierop wijzen? We vragen hiervoor uw begrip.

Vragen

Heeft u vragen na het lezen van deze brief?

Bel dan met de gemeente Leiden. Telefoonnummer 14 071 – keuze 3 (maandag tot en met vrijdag 9.00-17.00 uur) of stuur een email naar WT@leiden.nl

Met vriendelijke groet,

Ton den Dulk
Projectcoördinator Water en Spelen
Cluster Beheer