Lammenschans­driehoek

De Lammenschansdriehoek is volop in ontwikkeling.  Het kantorengebied verandert stap voor stap in een nieuwe stadswijk waar wonen, werken, studeren en recreëren samenkomen.

Luchtfoto van de Lammenschansdriehoek
Luchtfoto van de Lammenschansdriehoek

De nieuwbouwplannen zitten in verschillende fases. Een deel is al gebouwd en andere delen zijn nog volop in ontwikkeling. Per deelproject wordt hieronder de laatste stand van zaken toegelicht of doorverwezen naar de daarbij horende projectpagina. Leidraad voor de verschillende projecten is de Ontwikkelstrategie.

Deelprojecten

Hieronder kunt u de verschillende deelprojecten bekijken, door de uitklapvensters open te klikken.

Meer informatie en contact

Meer weten over het project? Meld u aan voor het Stadsnieuws Leiden. In deze nieuwsbrief houden wij u wekelijks op de hoogte van het laatste nieuws.

U kunt ook contact opnemen met het projectteam via lammenschansdriehoek@leiden.nl. Of neem contact op met de gemeente via het contactformulier of bel: 14 071. En neem eens een kijkje op de webpagina van de wijkvereniging.

Stukken ter inzage en zienswijze indienen

Het college heeft besloten het ontwerp uitwerkingsplan, de ontwerpomgevingsvergunning en het ontwerpbesluit hogere waarden voor het project Lammenschansweg - Kappa ter inzage te leggen. Van 23 september 2022 tot en met 4 november 2022 kunt u hier een officiële reactie (zienswijze) op geven. Dat kan online, met een van onderstaande formulieren.

Zienswijze indienen als inwoner

Zienswijze indienen als bedrijf of organisatie

U kunt ook schriftelijk uw zienswijze indienen bij de gemeenteraad van de gemeente Leiden. Het adres is Postbus 9100, 2300 PC Leiden. Vermeld daarbij zaaknummer ‘Z/22/3412569 en zienswijzen ontwerp besluiten Kappa’. Geef ook in uw zienswijze aan over welk ontwerpbesluit het gaat.

Wilt u een mondelinge zienswijze indienen? Maak dan eerst een afspraak via telefoonnummer 14 071.

De stukken waar u op kunt reageren

Overige stukken, ter informatie

Digitale toegankelijkheid projectdocumenten 

De stukken waarop u kunt reageren zijn niet of niet helemaal digitaal toegankelijk voor mensen met een beperking. Hebt u een beperking en wilt u inzage in de stukken? Neem dan contact op met het projectteam via telefoonnummer 14 071 en vraag naar D. Mereboer. Of gebruik het contactformulier en vermeld als onderwerp: T.a.v. D. Mereboer, stukken Lammenschansweg.