Werkzaamheden Vlietweg

15 oktober 2024, 12:14

De gemeente is vorig jaar gestart met de verbetering van de verkeersveiligheid op de Vlietweg. Tijdens een bewonersavond zijn er ideeën verzameld. Omwonenden hebben in januari het ontwerp ontvangen.

Aannemersbedrijf Mouwrik Waardenburg voert de werkzaamheden binnenkort uit. Dit gebeurt in week 43 (vanaf maandag 21 oktober). Overdag doet de aannemer voorbereidende werkzaamheden. De Vlietweg is dan minder goed bereikbaar. De aannemer voert de asfalt- en markeringswerkzaamheden in twee nachten uit. Naar verwachting zijn dit de nachten van 24 op 25 en van 25 op 26 oktober. Dit werk gebeurt ’s nachts zodat de Vlietweg overdag grotendeels bereikbaar blijft.

Bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden in de nacht is de Vlietweg tussen 22:00 uur en 05:00 uur niet toegankelijk voor autoverkeer. Fietsers kunnen wel over de Vlietweg rijden. Er worden verkeersregelaars ingezet. De woningen zijn bereikbaar voor nooddiensten. Voor de werkzaamheden die overdag gedaan worden, zet de aannemer het werkvak af om veilig te kunnen werken.