Opnieuw bestraten Kaasmarkt en Middelweg

1 augustus 2024, 17:57

De gemeente gaat een deel van de Kaasmarkt en de Middelweg opnieuw bestraten. De werkzaamheden op de Kaasmarkt zijn van 19 augustus tot en met 15 november. De werkzaamheden op de Middelweg starten op 18 november tot en met 29 november. Is het heel slecht weer? Of gebeurt er iets anders onverwachts? Dan kan het zijn dat de datum verandert.

Wat gaan we doen?

De parkeervakken en de rijbaan op de Kaasmarkt en een gedeelte van de rijbaan van de Middelweg tussen huisnummers 8 tot en met 10 en huisnummers 28 tot en met 38c zijn aan onderhoud toe. We gaan dit opnieuw bestraten. Deze werkzaamheden doen we zoveel mogelijk met hergebruik van het aanwezige materiaal. Kapot materiaal vervangen we door nieuw.

Bereikbaarheid

Om zoveel mogelijk parkeerplekken te behouden werken we in fases, delen van het parkeerterrein op de Kaasmarkt worden afgesloten.

Tijdens de werkzaamheden aan de Middelweg is de rijbaan voor al het verkeer afgesloten. Verkeer wordt omgeleid via de Hooglandse Kerkgracht met borden. Bewoners is gevraagd voordat de werkzaamheden starten, overhangend groen, plantenbakken, bankjes te verwijderen.

Tijdelijk andere plek aanbieden huisvuil

Het kan zijn dat het huisvuil tijdelijk op een andere plek moet worden aangeboden. Dit kan op plekken waar de straat niet opgebroken is en de vuilniswagen kan komen. De ophaaldagen van het huisvuil blijven zoals u die gewend bent.

Overlast

De werkzaamheden gaan samen met hinder. We doen ons uiterste best om zo min mogelijk overlast te veroorzaken. Maar omwonenden krijgen ongetwijfeld iets mee van de werkzaamheden.

Hebt u vragen?

U kunt ons gerust bellen. Het telefoonnummer is 14 071 – keuze 3. We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur. Ook kunt u een e-mail sturen naar: WT@leiden.nl.