Energie en geld besparen

19 september 2024, 00:00

Gemeente Leiden en Winst uit je woning starten voor de derde keer een advies- en inkoopactie voor energiebesparende maatregelen. Woningeigenaren in Leiden kunnen vanaf 24 september een aanvraag indienen voor bijvoorbeeld zonnepanelen of isolatie.

Winst uit je woning regelt op maat gemaakte adviezen en offertes voor de bewoners. Zo hoeven die niet zelf op zoek te gaan naar onafhankelijk advies. Door de inkoop op grote schaal te organiseren zijn de voorwaarden en prijzen goed. Voor deelnemers zijn ook nog subsidies en leningen beschikbaar. Meer informatie hierover staat op www.leiden.nl/duurzaam.

Energiekosten verlagen

Wethouder Yvonne van Delft (Energie): “We doen deze actie met Winst uit je woning niet voor het eerst, en dat is met goede reden. Steeds weer blijkt dat Leidenaren graag willen isoleren, maar wel wat hulp kunnen gebruiken. Ook dit najaar zal een flinke groep woningeigenaren hun huizen weer isoleren of voorzien van zonnepanelen. Zo besparen ze op energiekosten en helpen ze Leiden duurzamer te worden.”

Meer informatie

Voor meer informatie en om u aan te melden gaat u naar www.winstuitjewoning.nl.
Meld u ook aan voor de online informatieavond op dinsdag 8 oktober van 19.00 tot 20.00 uur.