Domela Nieuwenhuislaan - uitnodiging inloopavond

Dit nieuwsbericht is verlopen.
18 juni 2024, 11:32

De Domela Nieuwenhuislaan is toe aan groot onderhoud van de weg. Dit betekent dat het asfalt vervangen wordt door klinkers en de openbare parkeervakken en het trottoir opnieuw bestraat worden.

Opritten

Ook de opritten, die (deels) gelegen zijn op openbaar terrein, worden weer netjes aangesloten op de weg (‘aangeheeld’). Hiervoor geldt dat de huidige bestrating van de opritten wordt teruggelegd in de oude situatie. We stemmen dit per huis verder af.

Start werkzaamheden en bereikbaarheid

De aannemer start komend najaar met de werkzaamheden en zal deze in gedeeltes uitvoeren. In de nabijgelegen straten die uitkomen op de Domela Nieuwenhuislaan vindt geen onderhoud plaats. Het verkeer wordt omgeleid, zodat de woningen altijd bereikbaar blijven.

Inloopavond op 2 juli

De gemeente vindt het belangrijk dat omwonenden goed geïnformeerd worden over de werkzaamheden. Daarom nodigen we u van harte uit om op 2 juli langs te komen tijdens deze informele inloopavond. U kunt binnenlopen tussen 19.00 uur en 21.00 uur, wanneer het u uitkomt. De koffie staat klaar en we staan u dan graag te woord.

Wanneer           2 juli

Tijd                    19.00 uur – 21.00 uur

Adres                 Huis van de Buurt Matilo, Zaanstraat 126, Leiden

Suggesties?

We horen graag van omwonenden wat we nog aan de aannemer mee zouden kunnen geven. Denk hierbij aan zaken waar u nu tegen aan loopt of dingen die verbeterd kunnen worden. Tijdens de inloopavond zullen kaartjes klaarliggen waarop u uw vragen, opmerkingen of ideeën kunt invullen.

U kunt vragen, ideeën of opmerking ook delen via het contactformulier onder vermelding van L. Goulmy.