Nieuwe fase herinrichting Schuttersveld, nieuwe verkeerssituatie

Aannemer KWS heeft de werkzaamheden aan het Schuttersveld aan de kant van het station afgerond (zuidzijde). Vanaf woensdag 5 oktober verandert de verkeerssituatie rondom het Schuttersveld om de werkzaamheden aan de kant van het ING-kantoor en aan de kruising Schuttersveld-Dellaertweg uit te kunnen voeren.

De kruising, het fietspad, de stoep, berm en de rijbaan aan de noordzijde van het Schuttersveld worden aangepakt. Voetgangers en fietsers kunnen tijdens de werkzaamheden gebruikmaken van de stoep en het fietspad aan de kant van het station. Voor de verkeersveiligheid blijft het autoverkeer op het Schuttersveld in één richting afgesloten. Autoverkeer is alleen mogelijk de stad in (richting Lammermarkt).

Kruising Schuttersveld-Dellaertweg zes weken afgesloten

De kruising Schuttersveld-Dellaertweg is vanaf woensdag 5 oktober tot en met vrijdag 18 november afgesloten. Dit betekent dat autoverkeer niet via de Dellaertweg de Rijnsburgerweg of het Schuttersveld op kan rijden of andersom. Er is een omleiding via de Stationspleintunnel en de Plesmanlaan of via de Oegstgeesterweg, Warmonderweg en Rijnsburgerweg. Dit wordt ter plaatse aangegeven met gele borden.

Anthony Fokkerweg en Rijnsburgersingel

De Anthony Fokkerweg en de oostzijde van de Rijnsburgersingel zijn tot en met vrijdag 23 december niet bereikbaar vanaf het Schuttersveld. De Maredijkbuurt kunt u bereiken vanaf de Schipholweg via de Parmentierweg.

Naar verwachting zijn de werkzaamheden aan de rijbanen voor het autoverkeer eind december klaar. De rest van de werkzaamheden wordt in het nieuwe jaar afgerond.