Marie-France Aarnink-Nijssen

Een blije, ontspannen en onvergetelijke  trouwceremonie? 
Op jullie trouwdag vier je samen met je dierbaren de liefde. Met heel veel plezier maak ik van jullie ceremonie een herkenbaar en blij verhaal.”

“Ik zou het een eer vinden jullie trouwambtenaar te mogen zijn. Al meer dan 20 jaar mag ik dit prachtige beroep uitoefenen. Door al die jaren ervaring kan ik jullie helpen met  allerhande tips en adviezen.  Ik woon in Koudekerk aan den Rijn en naast trouwambtenaar ben ik ook huwelijkscoördinator bij de gemeente Leiden. En ja, dus iedere dag met huwelijken en partnerschappen bezig. Ik ben getrouwd en heb 3 volwassen kinderen. Naast alle trouwwerkzaamheden doe ik aan yoga, volg al jaren Spaanse lessen, koester mijn vriendengroep en ik hou van wandelen en lezen.”

“Een paar weken voor de bruiloft is er een voorbespreking. Natuurlijk spreken we dan de ceremonie van het begin tot het eind door, maar zéker wil ik jullie ook zo goed mogelijk leren kennen. Zowel ieder als individu… maar ook jullie leven samen. Het pad dat je bewandeld hebt tot aan de trouwdag en de dromen die je samen voor de toekomst koestert. 

En daarna begint voor mij het uitwerken, het filteren van alle informatie tot een toespraak. 

Zeker in de laatste dagen voor de bruiloft houden we regelmatig contact; leven we gezamenlijk toe naar die ene dag! Wat is het steeds weer een eer zo onderdeel van jullie trouwfeest te mogen zijn. 

Vaak krijg ik van bruidsparen terug dat mijn wijze van werken zo ontspannen, zo blij en oprecht geïnteresseerd was en dat ze het knap vonden hoe ik tussen al hun verhalen door de essentie van hun relatie had opgepikt en vertaald in een ceremonie. ”

Van bruidsparen krijg ik vaak terug: 

  • Fijne stem 
  • Rustig, warm, ontspannen en blij 
  • Meelevend en behulpzaam 
  • Ceremonie op maat 
  • Professioneel 
  • Nederlands

Bekijk ook

Ada van Duijn

Trouwambtenaar

Beatrix Bikker

Trouwambtenaar

Hanna van Drunen-Gauvin

Trouwambtenaar

Hans Démoed

Trouwambtenaar

Lisa Bleijenberg

Trouwambtenaar

Alexandra Truyers

Trouwambtenaar

Bart Rijsbergen

Trouwambtenaar

Bart van der Kamp

Trouwambtenaar

Bouwiene Keekstra

Trouwambtenaar

Mathilde Wijn

Trouwambtenaar

Michael Juffermans

Trouwambtenaar

Nicoline van Veldhuizen

Trouwambtenaar

Nienke Ledegang

Trouwambtenaar

René Moorman

Trouwambtenaar

Robert Schepes

Trouwambtenaar

Taylor Mae Bouwman

Trouwambtenaar

Wijnand van der Meer

Trouwambtenaar

Duygu Canko

Trouwambtenaar