Olmenrode - herbestrating (2024-046)

28 februari 2024, 14:25

Met deze brief informeren we u over de werkzaamheden die binnenkort plaatsvinden in de Olmenrode. Hieronder leest u wat dit voor u betekent.

Wat gaan we doen?

De rijbaan is aan onderhoud toe. We gaan dit opnieuw bestraten. Deze werkzaamheden doen we zoveel mogelijk met hergebruik van het aanwezige materiaal. Maar kapot materiaal vervangen we door nieuw.

Start werkzaamheden

De werkzaamheden starten op maandag 4 maart . Naar verwachting duren deze werkzaamheden tot en met vrijdag 15 maart. Om de bereikbaarheid zoveel mogelijk te behouden werken we in fases. Door het weer of andere onverwachte omstandigheden kan de uitvoering van de planning afwijken.

Bereikbaarheid

Om de bereikbaarheid zoveel mogelijk te behouden werken we in fases. Tijdens de werkzaamheden is er hinder maar uw woning of winkel blijft bereikbaar.

Overlast

De werkzaamheden gaan samen met geluidshinder. We doen ons uiterste best om zo min mogelijk overlast te veroorzaken. Maar u krijgt ongetwijfeld iets mee van de werkzaamheden.

Vragen

Heeft u vragen na het lezen van deze brief?

Bel dan met de gemeente Leiden op telefoonnummer 14 071 – keuze 3 (maandag tot en met vrijdag 9.00-17.00 uur) of stuur een email naar WT@leiden.nl

Met vriendelijke groet,

W. van der Burg

Projectcoördinator Cluster Beheer