Maresingel – rioolwerkzaamheden (2024-088)

9 april 2024, 10:49

Met deze brief informeren we u over de werkzaamheden die binnenkort plaatsvinden op de Maresingel. Hieronder leest u wat dit voor u betekent.

Dit gaan we doen

Op de Maresingel is een inspectie uitgevoerd in het hoofdriool. Uit deze inspectie zijn lekkages in het riool gevonden. We gaan deze repareren.

Wanneer gaan we dit doen

De werkzaamheden worden uitgevoerd op maandag 29 april. Naar verwachting duren de werkzaamheden tot en met vrijdag 10 mei. Door het weer of andere onverwachte omstandigheden kan de uitvoering van de planning afwijken.

Bereikbaarheid

Omdat we werkruimte nodig hebben is de rijbaan vanaf huisnummer 8 tot en met 18 alleen tijdens de werkzaamheden (7.00-17.00 uur) voor autoverkeer afgesloten. De omleiding wordt met borden aangegeven. Fietsers kunnen langs het werk rijden. Bij calamiteiten hebben de hulpdiensten altijd vrije doorgang.

Parkeren

Omdat de weg volledig wordt afgesloten vragen we uw auto op een andere plek te parkeren. Hiervoor worden er op de Maresingel vanaf huisnummer 8 tot en met 18 parkeerverboden geplaatst.

Overlast

De werkzaamheden gaan samen met geluidshinder. We doen ons uiterste best het geluid te minimaliseren, maar u krijgt ongetwijfeld iets mee van de werkzaamheden.

Vragen

Heeft u vragen na het lezen van deze brief?

Bel dan met de gemeente Leiden, telefoonnummer 14 071 – keuze 3 (maandag tot en met vrijdag 9.00-17.00 uur) of stuur een e-mail naar WT@leiden.nl

Met vriendelijke groet,

Erik Hogewoning

Projectcoördinator Cluster Beheer