Maand van de vrijwilliger

29 augustus 2024, 00:00

Stadskrant – Vrijwilligers zijn belangrijk voor Leiden. Dankzij hun inzet bij onder meer sportclubs, wijkverenigingen, zorginstellingen, culturele organisaties en buurthuizen gebeurt er veel in onze stad en voor onze inwoners dat anders niet mogelijk zou zijn.

Bent u benieuwd wat er in Leiden allemaal gebeurt op het gebied van vrijwilligerswerk? Of kunt u zelf wel een nieuwe uitdaging gebruiken? Breng dan in september een bezoek aan de StadsKamer op Nieuwstraat 7.

StadsKamer

De hele maand september kunt u hier elke woensdag- en zaterdagmiddag van 13.00-17.00 uur binnenlopen om kennis te maken met meer dan 30 vrijwilligersorganisaties uit Leiden. In de StadsKamer vindt u ook een mooie foto-expositie van vrijwilligers in actie en een grote vacaturewand. De vrijwilligerscoaches van Incluzio zijn aanwezig om u te adviseren en informeren. Ervaar de veelzijdigheid van vrijwilligerswerk en ontdek hoe u het verschil kunt maken voor een ander, uzelf en onze mooie stad. Meer weten? Kijk op: www.incluzioleiden.nl.