Bereikbaarheid Noordeinde rondom 3 oktober

26 september 2024, 11:50

De werkzaamheden aan het Noordeinde worden onderbroken voor de viering van Leidens Ontzet. Het Noordeinde wordt in zijn geheel dichtgemaakt met bestrating. Dit is voor een deel tijdelijke bestrating. De aannemers van de nutsbedrijven en van de gemeente werken tot en met donderdag 26 september.

Bereikbaarheid

Vanaf vrijdag 27 september tot en met vrijdag 4 oktober is het Noordeinde open voor al het verkeer. Alleen van dinsdag 1 oktober tot en met donderdag 3 oktober is dit anders. Deze drie dagen is het Noordeinde afgesloten, met een uitzondering voor nood- en hulpdiensten, bestemmingsverkeer, fietsers en voetgangers.

De toegang tot het Noordeinde wordt begeleid door verkeersregelaars.

Op maandag 7 oktober worden de werkzaamheden aan het Noordeinde hervat. Het Noordeinde is dan net als in de huidige situatie weer alleen toegankelijk voor voetgangers. De omleidingsroutes voor auto’s en fietsers zijn ook weer van toepassing.

Bereikbaarheid Morsweg

De Morsweg is vanaf de Plesmanlaan en de Schipholweg in de richting van de Rijnzichtbrug niet bereikbaar. In omgekeerde richting via de Haagweg en de Rijnzichtbrug is de Morsweg wel bereikbaar. Deze maatregel geldt vanaf 27 september tot en met 5 oktober dagelijks van 07.00 tot 19.00 uur.