RijnlandRoute

De RijnlandRoute is een nieuwe wegverbinding van Katwijk, via de A44, naar de A4 bij Leiden.

Nu rijden auto’s van de A4 naar de A44 via het Leids wegennet (N206). Het verkeer op het Lammenschansplein, de Dr. Lelylaan en de Plesmanlaan staat elke dag vast. Deze wegen worden straks door de RijnlandRoute ontlast.

Met de RijnlandRoute zorgen we voor de toekomstige bereikbaarheid, leefbaarheid en economische ontwikkeling in de regio Holland Rijnland.

Projectinformatie

Algemene vragen over de RijnlandRoute kunt u e-mailen aan de provincie Zuid-Holland. Informatie over de RijnlandRoute vindt u op de website van het project. Hier kunt u zich ook aanmelden voor de digitale nieuwsbrief.

  • Dag van de Bouw RijnlandRoute afgelast

    De Dag van de Bouw bij de RijnlandRoute is afgelast, vanwege het noodlottige ongeval op de bouwplaats vorige week. Een van de medewerkers van Comol 5 kwam hierbij om het leven. De projectorganisatie vindt het gezien deze trieste gebeurtenis niet gepast om dit...

    Lees meer
  • Denk mee over mobiliteit in Leiden

    De gemeente Leiden nodigt haar inwoners en stadspartners uit om mee te denken over de nieuwe visie op mobiliteit in Leiden. Op woensdag 13 maart is iedereen welkom van 19.30 tot ongeveer 22.00 uur in de Hooglandse Kerk in Leiden.

    Lees meer
  • 5 tracédelen Leidse Ring Noord

    De geactualiseerde verkeerscijfers die in de zomer van 2017 bekend zijn geworden voorspellen op sommige delen van de Leidse Ring Noord meer verkeersdrukte. Deze informatie zorgt ervoor dat het Kaderbesluit voor de Leidse Ring Noord op een aantal punten wordt...

    Lees meer