Eerste hulp bij geldzorgen

Een kleine betalingsachterstand kan snel een grote schuld worden. De Stadsbank werkt samen met woningbouwverenigingen, zorgverzekeraars en water- en energiebedrijven om ervoor te zorgen dat uw kleine schuld geen grote zorg wordt.

Hoe doen we dat?

Hebt u een huurachterstand? Of hebt u andere betalingsachterstanden? Dan belt een medewerker van Team Eerste hulp bij geldzorgen u op of komt bij u langs. Samen met u kijken we wat er aan de hand is. En hoe we u kunnen helpen.

De medewerkers van Team Eerste hulp bij geldzorgen zijn financiële experts en maatschappelijk werkers. Zij weten precies wat je kunt doen bij te weinig geld en bij betalingsachterstanden.

De hulp van Team Eerste hulp bij geldzorgen is gratis en vrijblijvend.

Betaalproblemen?

Hebt u betaalproblemen? Of een betalingsachterstand? En weet u niet hoe u dit kunt oplossen? U kunt niet zelf hulp vragen bij Team Eerste hulp bij geldzorgen. U kunt wel contact opnemen met de Stadsbank. Of met het sociaal wijkteam bij u in de buurt.

Privacy

Team Eerste hulp bij geldzorgen ontvangt van de organisaties waarmee we samenwerken, alleen informatie over u als er een betaalachterstand is. We volgen hierbij de privacyrichtlijnen die in de AVG staan. Zie ook de website van de gemeente Leiden.