Eind werkzaamheden Willem de Zwijgerbrug in zicht

15 juli 2022

Het einde van de werkzaamheden aan de Willem de Zwijgerbrug komt in zicht. Deze week was Dura Vermeer nog druk bezig met het plaatsen van de voet voor het glazen geluidsscherm aan de zuidzijde (kant van de Maredijk/Flemingstraat). Volgende week, de laatste week van juli, wordt de rode slijtlaag (bovenlaag) van het voetpad op het brugdek vervangen door een grijze slijtlaag en ruimt Dura Vermeer hun werkterrein verder op.

Geluidsscherm

Door problemen in de levering van het glas voor het geluidsscherm kan Dura Vermeer het glazen geluidsscherm pas half september plaatsen. Dan plaatsen zij ook de voet voor het glazen geluidsscherm aan de noordzijde (kant van de Lucas van Leijdenstraat /Ypenburgbocht). Voor deze werkzaamheden versmallen zij de rijbaan ter hoogte van de werkzaamheden. Fietsers en voetgangers worden niet gehinderd door de werkzaamheden. Eind september zijn de werkzaamheden afgerond.

Er blijven de komende tijd alleen een paar containers staan in de berm van het fietspad aan de noordzijde (kant van Lucas van Leijdenstraat/Ypenburgbocht).