Op deze pagina vindt u het laatste nieuws van de gemeente Leiden.

Opknapbeurt voor Polderpark Cronesteyn

Alle parken in Leiden worden eens in de 25 jaar opgeknapt en opgefrist. Dit jaar is het Polderpark Cronesteyn aan de beurt. De gemeente gaat bij deze opknapbeurt uit van het door het college van burgemeester en wethouders vastgestelde beheerplan. In dit plan staat aangegeven hoe we het park beheren en verbeteren en daarmee het park, het groen, de ecologische kwaliteit en de biodiversiteit versterken.

Oplichters Stadsgids actief!

Ondernemers in Leiden worden benaderd door personen die ten onrechte beweren zij de Stadsgids Leiden maken. Deze mensen bieden aan om een vermelding in de Stadsgids te regelen.

Controle gegevens Stadsgids 2023

De volgende editie van de Stadsgids Leiden is in de maak. De gemeente Leiden realiseert deze uitgave samen met Akse Media. Heeft u bericht ontvangen van Akse Media? Graag lichten wij dit kort toe.