Nieuws

Op deze pagina vindt u het laatste nieuws van de gemeente Leiden.

E-loket parkeren en bezoekersapp weer open

De update van het e-loket en de bezoekersapp is met succes afgerond. Vergunninghouders kunnen weer terecht in het e-loket, de bezoekersapp en aanmelden kentekenparkeren.

Home > Nieuws

Gun hout een tweede leven

massief hout kan apart worden ingeleverd bij Kringloopwinkel het Warenhuis. Zij kunnen dit oude hout goed gebruiken om er nieuwe producten van te maken.

Home > Nieuws

Gemeentepolis Zorg en Zekerheid

Speciaal voor mensen met een lager inkomen is er de gemeentepolis van Zorg en Zekerheid. Overstappen naar de gemeentepolis kan t/m 31 december 2021.

Home > Nieuws

Afscheid stadsbouwmeester met boek over stadsontwikkeling

Ter gelegenheid van haar afscheid als stadsbouwmeester van Leiden presenteerde Hilde Blank woensdag 27 oktober het magazine Leidse Routes. Zij deed in de stand van de gemeente Leiden op de Provada, de jaarlijkse vastgoedmanifestatie in Nederland.

Home > Nieuws

1 november 2021 ZES Festival - Bevoorraden zonder uitstoot

Op maandag 1 november vindt op de Beestenmarkt in Leiden het ZES Festival (Zero Emissie Stadsdistributie) plaats. Voor én door ondernemers. Tussen 16.00 en 19.00 uur kunt u zich laten informeren over wat de invoering van de zero emissiezone in 2025 voor uw onderneming betekent. En de nodige inspiratie opdoen.

Home > Nieuws

Gemeente Leiden op 4 oktober gesloten

Omdat 3 oktober dit jaar op zondag valt, wordt Leidens Ontzet officieel op 4 oktober gevierd. Daarom is de gemeente Leiden op 4 oktober gesloten.

Home > Nieuws