Op deze pagina vindt u het laatste nieuws van de gemeente Leiden.

Gemeente Leiden op 4 oktober gesloten

Omdat 3 oktober dit jaar op zondag valt, wordt Leidens Ontzet officieel op 4 oktober gevierd. Daarom is de gemeente Leiden op 4 oktober gesloten.

Home > Nieuws

Opknapbeurt fietsenstalling Taxistandplaats in september van start

De komende jaren wordt in Leiden flink geïnvesteerd in de kwaliteit van fietsparkeren. Daarmee wordt fietsen nog aantrekkelijker als vorm van schoon vervoer. Nu is de fietsenstalling onder de taxistandplaats aan de beurt. De fietsenrekken worden vervangen en de verlichting wordt opgeknapt. De opknapbeurt duurt zo’n zeven weken en start maandag 20 september.

Home > Inwoners en ondernemers > Werkzaamheden in Leiden > Mobiliteit in Leiden > Opknapbeurt fietsenstalling Taxistandplaats

Controle gegevens Stadsgids 2022

De volgende editie van de Stadsgids Leiden is in de maak. De gemeente Leiden realiseert deze uitgave samen met Akse Media.

Home > Nieuws