Zuster Reichertstraat - rioolwerkzaamheden (2024-093)

16 april 2024, 11:04

Met deze brief informeren we u over de werkzaamheden die binnenkort plaatsvinden in de Zuster Reichertstraat. Hieronder leest u wat dit voor u betekent.

Dit gaan we doen

In de Zuster Reichertstraat is een inspectie uitgevoerd in het hoofdriool. Uit deze inspectie is gebleken dat het mangat, de opening om toegang te krijgen tot de inspectieput, niet is aangebracht. We gaan deze aanbrengen zodat de put weer goed bereikbaar is.

Wanneer gaan we dit doen?

De werkzaamheden worden uitgevoerd op woensdag 8 mei. Naar verwachting duren de werkzaamheden 1 dag. Door het weer of andere onverwachte omstandigheden kan de uitvoering van de planning afwijken.

Bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden is de inrit naar de Zuster Reichertstraat/Anne Frankweg afgesloten voor al het verkeer. De omleiding wordt met borden aangegeven. Fietsers kunnen langs het werk rijden.

Overlast

De werkzaamheden gaan samen met geluidshinder. We doen ons uiterste best het geluid te minimaliseren, maar u krijgt ongetwijfeld iets mee van de werkzaamheden.

Vragen?

Heeft u vragen na het lezen van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, telefoonnummer 14 071 – keuze 3 (maandag tot en met vrijdag 9.00-17.00 uur), of stuur een email naar WT@leiden.nl

Met vriendelijke groet,

Erik Hogewoning

Projectcoördinator Cluster Beheer