Collectieve aanvullende zorgverzekering

Speciaal voor mensen met een laag inkomen of uitkering biedt Zorg en Zekerheid een collectieve aanvullende zorgverzekering aan: de Gemeentepolis.

Brief inleveren gegevens, juli 2021

Geen zorgen: de brief met als onderwerp Inleveren gegevens voor de collectieve aanvullende zorgverzekering is verstuurd door de gemeente Leiden.

Tussen 7 juli en 12 juli 2021 is bij veel mensen een brief van de gemeente bezorgd over het inleveren van gegevens voor de collectieve aanvullende zorgverzekering. Het logo van de gemeente is op deze brief niet rood, zoals gebruikelijk, maar zwart-wit. Sommige mensen maken zich daardoor zorgen of de brief wel echt van gemeente Leiden is en bellen ons hierover. Wij kunnen u geruststellen: de brief is inderdaad verstuurd door de gemeente Leiden.

Lukt het niet met de Ockto-app?

In de brief wordt geschreven over het inleveren van gegevens met de Ockto-app. Als dat bij u niet lukt met de app is dat geen enkel probleem. U kunt de gevraagde gegevens ook inleveren door ze naar de gemeente op te sturen (te uploaden) via https://onderzoek.gezondverzekerd.nl.

De verzekering

U kunt kiezen tussen drie pakketten:

  • AV-Gemeente Basis
  • AV-Gemeente Standaard
  • AV-Gemeente Top

Kijk op GezondVerzekerd Leiden of op GezondVerzekerd Leiderdorp voor de tarieven van en informatie over deze pakketten. U kunt zich via deze website meteen aanmelden voor één van de drie pakketten.

Wilt u hulp bij het kiezen van de zorgverzekering?

Hebt u hulp nodig bij het kiezen van de juiste zorgverzekering? Op GezondVerzekerd Leiden en op GezondVerzekerd Leiderdorp kunt u een keuzehulp invullen

Hebt u nog vragen of wilt u meer hulp bij het kiezen? Kijk dan op Zorg en Zekerheid. Of bel Zorg en Zekerheid, dt kan van maandag tot en met vrijdag op 071-5825550.

Bent u nog niet verzekerd bij Zorg en Zekerheid? Regel uw overstap dan voor het einde van het kalenderjaar. Zorg en Zekerheid zegt uw oude verzekering dan voor u op.

Wilt u meer weten over zorgverzekeringen in het algemeen? Kijk dan op Zorgwijzer of op Rijksoverheid.nl.

Voorwaarden