WhatsAppen met de gemeente

WhatsApp-berichten beantwoorden we op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur. We proberen u zo snel mogelijk, en uiterlijk binnen twee uur, een antwoord te sturen.

Hebt u een korte vraag aan de gemeente Leiden? Wilt u bijvoorbeeld weten wanneer het Stadskantoor open is? Dan kunt u deze korte vragen aan ons stellen via WhatsApp.

Meer ingewikkelde vragen beantwoorden we telefonisch of via e-mail. Vragen die niet in aanmerking komen voor WhatsApp zijn onder andere beleidsvragen, productaanvragen of vragen waarbij privacygevoelige informatie aan de orde is.

Zo werkt het

  • Voeg 06 - 14 45 93 75 toe aan uw contactpersonen om de gemeente een WhatsApp-berichtje te kunnen sturen.
  • Ons WhatsApp-nummer kan niet gebruikt worden om naar te bellen of te sms’en. Ook kan het nummer niet toegevoegd worden aan een groepsgesprek.
  • Verstuur nooit privacygevoelige gegevens zoals uw Burgerservicenummer (BSN) of bankrekeningnummer via WhatsApp. De gemeente vraagt en verstuurt nooit privacygevoelige informatie via WhatsApp. Als uitwisseling van dat soort informatie nodig is, gebruik dan het contactformulier. In onze privacyverklaring leest u meer over hoe de gemeente Leiden zorgvuldig omgaat met uw gegevens.
  • Gebruik voor het doorgeven van een melding openbare ruimte het online formulier. Dan krijgt u via mail een terugkoppeling van uw melding.