fietsenstallingen

In Leiden wordt veel gefietst. In de binnenstad en in de buurt van de treinstations kunnen fietsers hun fiets gratis in een bewaakte stalling stallen. Hierdoor zijn bestemmingen snel bereikbaar en blijft de stad aantrekkelijk. Klik voor meer informatie op onderstaande buttons.

Let op! Vanwege de veiligheid worden verkeerd geparkeerde fietsen in het Stationsgebied verwijderd. Kijk voor meer informatie over verwijderde fietsen op  www.fffw-leiden.nl.

Leiden werkt hard aan het verbeteren van het aantal fietsparkeerplekken. In het centrum is in 2014 de Waagstalling (ingang Breestraat/Aalmarkt) geopend. Op zaterdagen zijn in er tijdelijke fietsenstallingen op de Steenschuur en de Nieuwe Rijn bijgekomen. In het Stationsgebied is in 2015 de Trafolocatie bij de Joop Walenkamptunnel uitgebreid en is een deel van de NS-stallingen gratis toegankelijk gemaakt. In maart 2016 is er een tijdelijke fietsenstalling op het Morssingelterrein aangelegd. In de toekomst komen er in het Stationsgebied nog 5000 nieuwe plekken bij onder het Rijnsburgerblok bij het Schuttersveld.

Stalling binnenstad
Stalling Centraal Station
Stalling Lammerschans
in de buurt
 
 
Fiets stallen
Afbeelding van Tips voor verbetering
Flink Fietsen

Nieuws

Laatste nieuws
Flinke Fietsers

Leidenaren zijn Flinke Fietsers

vrijdag, 6 oktober 2017

Leidenaren zijn goed bezig! Wist u dat twee van de drie...

Bekijk alle nieuwsberichten

Leiden Bereikbaar

Leiden Bereikbaar

Wat wordt er gedaan aan de bereikbaarheid van Leiden?

volg ons ook op

Facebook
Twitter
YouTube
Google+