Woonfabriek Tieleman & Dros

Logo Woonfabriek

Wonen in het Centrum

In het centrum van Leiden, aan de Middelstegracht is er de unieke mogelijkheid om je eigen droomwoning te creëren in een oude fabriek, Woonfabriek Tieleman & Dros. Een tiental particulieren verenigd in Bouwgroep ‘Woonfabriek Leiden’ gaat de Woonfabriek herontwikkelen en wordt hierbij ondersteund door GAAGA architecten, aannemer Vink Bouw Nieuwkoop en OntwerpJeWoning. In hun plan worden naar verwachting 16 woningen gerealiseerd in de oude fabriek.

Jij bepaalt hoe je woont

In een persoonlijk gesprek met de architect worden je wensen vertaald naar een schetsontwerp die de basis vormt voor verdere uitwerking van de woning. Er is daarbij veel aandacht voor de historische en architectonische kwaliteiten van de fabriek.

Laat je verrassen door de mogelijkheden van dit unieke project! Een loftwoning met grote verdiepingshoogte, een grote gezinswoning, een studio met een atelier. De mogelijkheden zijn eindeloos. Interesse? Meld je aan als belangstellende! 

Geen nieuws beschikbaar

Bouwgroep zoekt leden

Bouwgroep 'Woonfabriek Leiden' zoekt nog een aantal enthousiaste medebewoners. De bouwgroep bestaat uit een groep kopers, GAAGA Architecten, OntwerpJeWoning en bouwbedrijf Vink Bouw Nieuwkoop. Een professioneel team dat je begeleidt in het vertalen van jouw woonwensen, van indeling, functionaliteit tot en de afwerking! Voor meer informatie of om alvast kennis te maken kunt u terecht op de website van Woonfabriek Leiden.

Downloads

Op zoek naar meer informatie over Woonfabriek Tieleman & Dros? Kijk op onze downloadspagina.

Contact

E-mail ons: vastgoed@leiden.nl. Lees de brochure. Bezoek ons op Facebook.

Historische foto's

Klik op de foto om de hele serie te zien
Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9

Artist Impressions

Locatie

Middelstegracht 38