Haarlemmerstraat planning

Er is voor gekozen om de werkzaamheden in drie opeenvolgende fases, over de gehele breedte van de straat uit te voeren. Deze uitvoeringsmethodiek is om een aantal redenen gekozen. Allereerst omwille van de verkeersveiligheid, daarnaast om de overlast voor winkeliers en omwonenden te beperken en tenslotte om het werk snel en efficiënt te kunnen uitvoeren. Er wordt vanaf 2 zijden gestart zodat de werkzaamheden fase 1 t/m 2 ruim voor 3 oktober 2017 afgerond zijn. 

Globale planning en fasering

De werkzaamheden worden in drie fasen uitgevoerd. De voorlopige planning is als volgt:

  • Fase 1 medio mei tot medio juli    van de Blauwpoortsbrug tot aan de Sionsteeg; en van de Pelikaanstraat tot aan de Hooglandse Kerksteeg.
  • Fase 2: medio juli tot 22 september    van de Sionsteeg tot aan de Lange Mare; en van de Hooglandse Kerksteeg tot aan de Lange Mare.
  • Fase 3: 9 oktober tot 30 november    Tussen de Pelikaanstraat en de Haven; en de Lange Mare tot de Vrouwenkerkkoorstraat/ Clarensteeg.

De Haarlemmerstraat wordt per fase afgesloten, voetgangers kunnen de werkzaamheden passeren en winkels blijven bereikbaar. Voor fietsers is er geen ruimte om de veiligheid te garanderen. Fietsers worden omgeleid.

Informatiefolder

In de informatiefolder vindt u alle informatie over de planning en fasering van het werk en staan de telefoonnummers van de betrokken partijen voor als u vragen heeft. Bekijk hem hier

 

 

 

 

Binnenstad

Binnenstad

Wat wordt er gedaan om de binnenstad aantrekkelijker te maken?

Nieuwsblog

Binnenstad

Lees hier het laatste nieuws over de Haarlemmerstraat

Volg ons ook op

06-22926962
Facebook
Icon Instagram
Twitter
YouTube