Het Leidse Jeugdlintje 2017

De gemeente Leiden zet jongeren die zich vrijwillig inzetten voor een ander in het zonnetje. Met het Leidse Jeugdlintje wil gemeente Leiden haar waardering uiten voor deze kinderen. Waardering voor wat zij doen én omdat ze een voorbeeld zijn voor anderen.

Kanjers voor de stad!

De afgelopen zes jaar zijn in totaal 49 kinderen van zes tot en met zeventien jaar onderscheiden met het Leidse Jeugdlintje. Daarnaast hebben drie groepen jongeren het lintje ontvangen. De jongeren kregen de lintjes om uiteenlopende redenen.

In de rechterkolom vind je alle informatie over deze jonge helden!

Kent u ook zo'n topper?

U kent vast ook een kind dat altijd klaar staat voor een ander, tussen de zes en achttien jaar oud is en zich inzet voor de Leidse samenleving. Wilt u hem of haar in het zonnetje zetten, gewoon omdat hij of zij dit verdient? Meld hem of haar dan vóór 23 oktober 2017 aan door het aanmeldingsformulier in te vullen.

Aanmelden en informatie

U kunt nu al jongeren nomineren voor het Leidse Jeugdlintje.  Vul in het aanmeldingsformulier in en stuur het vóór 23 oktober 2017 op. Heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met Daisy de Jong-Sierat van de afdeling communicatie, via telefoonnummer 14071 of mailen naar d.sierat@leiden.nl. De uitreiking vindt plaats op maandag 20 november 2017 in het Kinderrechtenhuis in Leiden.

Het Leidse Jeugdlintje