Het Leidse Jeugdlintje 2016

De gemeente Leiden zet jongeren die zich vrijwillig inzetten voor een ander in het zonnetje. Met het Leidse Jeugdlintje wil gemeente Leiden haar waardering uiten voor deze kinderen. Waardering voor wat zij doen én omdat ze een voorbeeld zijn voor anderen.

Kanjers voor de stad!

De afgelopen vijf jaar zijn in totaal 43 kinderen van zes tot en met zeventien jaar onderscheiden met het Leidse Jeugdlintje. Daarnaast hebben drie groepen jongeren het lintje ontvangen. De jongeren kregen de lintjes om uiteenlopende redenen.

In de rechterkolom vind je alle informatie over deze jonge helden!

Kent u ook zo'n topper?

U kent vast ook een kind dat altijd klaar staat voor een ander, tussen de zes en achttien jaar oud is en zich inzet voor de Leidse samenleving. Wilt u hem of haar in het zonnetje zetten, gewoon omdat hij of zij dit verdient? Meld hem of haar dan vóór 24 oktober 2016 aan door het aanmeldingsformulier in te vullen.

Aanmelden en informatie

U kunt nu al jongeren nomineren voor het Leidse Jeugdlintje.  Vul in het aanmeldingsformulier in en stuur het vóór 24 oktober 2016 op. Heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met Sietske van Rijn van de afdeling communicatie, via telefoonnummer 14071 of mailen naar s.van.rijn2@leiden.nl
De uitreiking vindt plaats op vrijdag 18 november 2016 in het Kinderrechtenhuis in Leiden.

Het Leidse Jeugdlintje