Agenda

Startersdagen.com

Startersdagen.com

Alles over het starten van een onderneming Gratis startersdag voor (pre)starters en jonge ondernemers. Deze bevat veel informatie en kennis over beginnend ondernemerschap en is bedoeld voor oriënterende starters, starters en eigenaren van een bedrijf tot drie jaar oud. 

Waarom een startersdag?

70% van de beginnende zelfstandigen en jonge bedrijven blijkt na 18 maanden alweer te zijn gestopt. Het gebrek aan een goede voorbereiding is daarvan meestal de oorzaak. Daarom biedt Startersdagen.com de kans op een goede voorbereiding door het organiseren van een startersdag. Verschillende thema’s komen aan de orde, zoals financieel advies, ondernemersplan, klantmanagement, (online) marketing en reclame, bedrijfsbegeleiding en rechtsvormen.  

Programma

De startersdag kent een intensief en informatierijk programma dat bestaat uit een optioneel broodjesbuffet (optioneel),officiële opening en plenaire kennisdeling, startersmarkt en doorlopende seminars en workshops. En ter afsluiting een netwerkborrel. 

•Wanneer: woensdag 17 mei
•Tijd: 17.30 uur, programma start om 18.45 uur
•Waar: ID College te Leiden
•Aanmelden en meer informatie: www.startersdagen.com/Leiden2017
•Kosten: Deelnemen gratis,  broodjesbuffet € 9,50

Ondernemersborrel 2017

Ondernemersborrel

De Ondernemersborrel van Leiden is inmiddels een begrip geworden!
Wethouder Robert Strijk praat u namens het college bij over actuele ontwikkelingen in Leiden. Uiteraard is er na de presentatie voldoende gelegenheid om te netwerken en brengen we u graag in contact met de mensen die u wilt spreken.
Bent u erbij op 31 mei? Meldt u zich dan voor 20 mei aan! 

 

• Wanneer: Woensdag 31 mei 2017, vanaf 17.15 uur.
• Locatie: Breestraat 60, 2311 CS Leiden.
• aanmelden en meer informatie: www.ondernemersborrelgemeenteleiden.nl/

PROVADA

provada

PROVADA is de grootste vastgoedbeurs in Nederland. Een driedaags netwerkevent met verscheidene bijeenkomsten in fora, op themapleinen, in zalen en uiteraard op de stands. Met de focus op trends & innovaties en een goed netwerk van deskundigen.

Meer informatie te vinden op www.provada.nl

StartupFest Europe 2017

Op 25-29 september is Nederland het epicentrum voor internationale startups, investeerders, wetenschappers, bedrijven en andere vernieuwers. Het festival duurt een hele week en bestaat uit thematische evenementen, ‘fun & energizing meetups’. Het programma vindt plaats op verschillende plekken in Nederland. Geef je op en kijk op de website voor de volledige informatie. https://www.startupfesteurope.com/site/

Bij het omgevingsloket online kunt u digitaal een omgevingsvergunning aanvragen of melding doen.

Logo e-herkenning

Met e-Herkenning kunt u online zaken doen met verschillende overheden.

Logo Ondernemersplein

Op het Ondernemersplein vindt u alle informatie van de overheid voor ondernemers.