Home / Nieuwsitem

Stadsgids 2018: Controle redactionele adressen

donderdag, 27 juli 2017

Controle start week 31

In 2018 wordt er weer een nieuwe Stadsgids uitgegeven. Ten behoeve van de Stadsgids start Akse Media in week 31 met het actualiseren van de redactionele adressen. De adressen voorzien van een e-mailadres krijgen van Akse Media een e-mail ter controle van de gegevens.

Deze e-mail is bij een ieder voorzien van een unieke persoonlijke code, zodat men zelf de gegevens naar wens kan controleren en vervolgens aanpassen. De overige vermeldingen worden tijdens de actualisatie periode door Akse Media persoonlijk benaderd.

Let op: u dient uw organisatie of vereniging zelf aan te melden voor eventuele plaatsing in het adressengedeelte.

voor mutaties en/of aanmeldingen kunt u als volgt reageren:
* per e-mail: redactie@aksemedia.nl (o.v.v. Gemeentegids Leiden)
* telefonisch: 0223-673010 (redactie Akse Media)
* schriftelijk: Akse Media (t.a.v. Gemeentegids Leiden) Postbus 6033, 1780 KA Den Helder.

Wijzigingen en/of aanmeldingen voor het adressengedeelte kunnen aan de redactie worden doorgegeven tot uiterlijk week 39, 29 september 2017.

Plaats op: