Home / Nieuwsitem

Inspraak voorontwerp bestemmingsplan Kooiplein

donderdag, 2 februari 2012

Op 24 januari werd er een bewonersavond gehouden over het voorontwerp bestemmingsplan voor de omgeving van het Kooiplein. Bewoners kwamen hier om te horen wat het bestemmingsplan inhoudt en wat de plannen voor het nieuwe hart van de wijk zijn. Er was veel interesse voor de plannen en de reacties waren positief.

Het plangebied maakt deel uit van de wijk de Kooi en de Hoven en ligt rondom de kruising van de Willem de Zwijgerlaan en de Kooilaan. Het nieuwe Kooiplein wordt prachtig en is het kloppend hart van Leiden Noord. Een gezellig plein met woningen, appartementen, een gezondheidscentrum, horeca en verschillende winkels. Het is een plek waar mensen graag samenkomen en waar iedereen zicht thuis voelt.

Het voorontwerp bestemmingsplan ligt vanaf 9 januari 2012 zes weken (tot en met 20 februari) ter inzage en inspraak in het Stadsbouwhuis (Langegracht 72) en het Stadhuis (stadhuisplein 1). U kunt daar van maandag t/m vrijdag van 8.30-17.00 uur terecht, op donderdagavond tot 20.00 uur en zaterdag van 9.00 tot 13.00 uur.


Plaats op: