Home / Nieuwsitem

Fietsen tussen Leiden CS en Leiden Bio Science Park

vrijdag, 2 februari 2018

Wie de komende tijd naar Leiden Bio Science Park reist, kan bij station Leiden Centraal een deelfiets pakken.

De 125 gloednieuwe rode fietsen van Hello-Bike bieden een ideale oplossing voor dagelijkse fietsritten van, naar en op Leiden Bio Science Park.

De deelfiets is een aantrekkelijk alternatief voor een eigen fiets naar het bedrijf, de universiteit of hogeschool. Het aantal geparkeerde fietsen bij het station kan daarmee worden verminderd. Ook verleidt de deelfiets automobilisten om te reizen met het openbaar vervoer en voor zakelijke ritten in de omgeving de fiets te pakken. Zo blijft Leiden Bio Science Park aantrekkelijk en bereikbaar.

Huren via de app

Het huren van een deelfiets is snel en makkelijk geregeld. Gebruikers kunnen via de app van Hello-Bike  een deelfiets huren en terugbrengen naar een van de tien parkingspots. Op Leiden Bio Science Park zijn zeven parkingspots en bij Leiden Centraal Station drie. Deze punten zijn vindbaar via de app en herkenbaar aan de logo’s van Hello-Bike. Het tarief voor de Hello-Bike is 1 euro per uur met een maximum van 4 euro tot 12 uur, en 6 euro tot 24 uur. Ook zijn voordelige (bedrijfs)abonnementen beschikbaar.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het huren van een Hello-Bike fiets? Kijk dan op www.hello-bike.net.


Plaats op: