Op deze pagina vindt u het laatste nieuws van de gemeente Leiden.

U kunt zich ook aanmelden voor het Stadsnieuws, de wekelijkse nieuwsbrief van de gemeente.

Jaarverslag klachten 2022

In het jaarverslag 2022 staat beschreven hoeveel klachten er zijn binnengekomen, waar ze over gingen en wat er is meegedaan.

Home > Nieuws

Brief van de nieuwe burgemeester

Afgelopen vrijdag 1 september is Peter van der Velden gestart als waarnemend burgemeester van Leiden. Daarmee heeft Leiden het komende jaar een zeer ervaren burgemeester. Tijd voor een eerste kennismaking.

Peter van der Velden van start als burgemeester van Leiden

Peter van der Velden is vandaag officieel begonnen als waarnemend burgemeester van Leiden. De ervaren Van der Velden kent de burgemeestersfunctie goed. Eerder vervulde hij die rol in Nieuw-Ginneken, Rosmalen, Emmen, Bergen op Zoom en Breda. Waarnemend burgemeester was hij al in Emmen, Dordrecht en Hoeksche Waard.