Nieuws

Op deze pagina vindt u het laatste nieuws van de gemeente Leiden.

U kunt zich ook aanmelden voor het Stadsnieuws, de wekelijkse nieuwsbrief van de gemeente.

Maximale capaciteit elektriciteitsnet bereikt in Leiden

Liander heeft bekend gemaakt dat het elektriciteitsnet in delen van de gemeente Leiden de maximale transportcapaciteit bereikt voor het leveren van elektriciteit. In Leiden Zuidwest en een klein deel van Leiden Noord is nu sprake van zogeheten netcongestie. Netbeheerder Liander en de gemeente Leiden werken samen aan het uitbreiden van het elektriciteitsnet.

Home > Nieuws

Stadsgids 2023 is uit

De nieuwe Stadsgids Leiden is verkrijgbaar. De Stadsgids 2023 staat vol actuele informatie over Leiden, inclusief adressen en contactgegevens. Denk bijvoorbeeld aan de verschillende gemeenteonderdelen, dienstverlenende instanties, gezondheidszorg en onderwijs.

Home > Nieuws

Een hoger inkomen en beslag

Op dit moment is de gemeente niet bereikbaar via de telefoon. Gebruik het contactformulier!

Home > Nieuws

Opknapbeurt voor Polderpark Cronesteyn

Alle parken in Leiden worden eens in de 25 jaar opgeknapt en opgefrist. Dit jaar is het Polderpark Cronesteyn aan de beurt. De gemeente gaat bij deze opknapbeurt uit van het door het college van burgemeester en wethouders vastgestelde beheerplan. In dit plan staat aangegeven hoe we het park beheren en verbeteren en daarmee het park, het groen, de ecologische kwaliteit en de biodiversiteit versterken.

Home > Nieuws