Oplichters Stadsgids actief!

Wij vernamen dat ondernemers in Leiden worden benaderd door personen die ten onrechte beweren zij de Stadsgids Leiden maken. Deze mensen bieden aan om een vermelding in de Stadsgids te regelen. WEES HIER VOORZICHTIG MEE!

Hoe werken deze oplichters?

Het lijkt erop dat er vooral wordt gebeld. Dat gebeurt vanaf een 085-nummer. Daarbij biedt de beller een (nieuwe) notatie in de Stadsgids 2023 aan. Soms verwijzen ze hierbij naar een website. Die website heeft de Stadsgids Leiden als onderwerp, maar is niet van de gemeente Leiden en ook niet van uitgever Akse Media.

Wat is de echte werkwijze bij de Stadsgids?

De Stadsgids Leiden 2023 wordt gemaakt door Akse Media uit Den Helder (aksemedia.nl) in samenwerking met de gemeente Leiden. De voorbereiding van de nieuwe editie is in volle gang. Als onderdeel daarvan belt en mailt Akse Media om de actualiteit van gegevens de checken.

Ook gaat Akse na of organisaties (opnieuw) willen adverteren. Als daar belangstelling voor is, zal Akse altijd een persoonlijke afspraak voorstellen om verdere mogelijkheden met u te bespreken.

Twijfelt u?

Twijfelt u aan de oprechtheid van een telefoontje of e-mail? Zoek dan contact met Akse Media via:

Bent u mogelijk opgelicht?

Zoek zo snel mogelijk contact met de Fraudehelpdesk.