Nieuwe inrichting plein met bushaltes bij NS-station De Vink

Arriva rijdt vanaf volgend jaar maart met elektrische stadsbussen. Dat is goed voor de leefbaarheid in de hele stad. Elektrische bussen moeten tijdens de dienstregeling worden bijgeladen. Dit gebeurt op eindhaltes van de buslijnen.

Aanpassing plein

De perrons bij de bushalte van NS-station De Vink worden uitgebreid en geschikt gemaakt om elektrische bussen op te laden. Ook worden de haltes toegankelijk gemaakt voor iedereen. Dit betekent een aanpassing van de inrichting van het plein.

Denkt u mee?

De gemeente Leiden, Arriva en de provincie Zuid-Holland nodigen u uit voor een informatie- en meedenkavond over de nieuwe inrichting van het plein met bushaltes bij NS-station De Vink. Tijdens deze informatieavond laten wij u het ontwerp en de planning van de werkzaamheden zien. Ook vragen wij u om mee te denken over de invulling van het groen, het verplaatsen van parkeerplekken voor auto’s en fietsen.

U bent van harte welkom op:

• woensdag 17 oktober 2018
  • 19.30 tot 21.00 uur
  • Buurtcentrum Stevenshof, Trix Terwindtstraat 4, Leiden

Omwonenden zijn geïnformeerd met een bewonersbrief.