Nieuw WhatsApp nummer gemeente Leiden

Het nummer dat de gemeente Leiden gebruikt voor WhatsApp is gewijzigd. Het nieuwe nummer is: 06 - 1445 9375. Het is niet mogelijk om naar dit nummer te bellen of een sms te sturen. Vragen worden behandeld op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur door de medewerkers van het Klant Contact Centrum (KCC). Uiteraard verstrekt de gemeente geen privacygevoelige informatie via WhatsApp.

Door technische problemen met het oude nummer was het gebruik van WhatsApp door de gemeente Leiden niet meer mogelijk. Door over te stappen naar een nieuw nummer, kan de gemeente Leiden haar dienstverlening via WhatsApp weer voortzetten.

Heeft u een vraag of melding gestuurd via WhatsApp en nog geen reactie ontvangen? Wilt u deze dan nogmaals sturen naar ons nieuwe nummer. Onze excuses voor het ongemak.