Groot onderhoud Wilhelminabrug

Van 7 juni t/m 14 augustus is de Wilhelminabrug dicht voor wegverkeer. De reden is dat de Provincie Zuid-Holland groot onderhoud aan de brug uitvoert. Voor al het verkeer over de weg zijn er omleidingen. Het vaarverkeer kan meestal wel doorgaan.

Wat is de planning?

De planning voor de werkzaamheden staat op de website van de provincie.

Welke omleidingen zijn er?

Voor fietsers, voetgangers en alle wegverkeer zijn in deze periode omleidingen.

Fietsers en voetgangers kunnen via de Julius Caesarbrug rijden en lopen. Met de auto rijdt u via de Lammenschansweg of de Persant Snoepweg.

Wilt u meer informatie?

Op de website van de provincie Zuid-Holland staat meer informatie over de omleidingen. De omleidingen staan ook in de BouwApp. Kijk bij Groot onderhoud Wilhelminabrug Leiden. Ook de exacte planning van de werkzaamheden staat op de website van de provincie en in de BouwApp. Hier staat ook alle andere belangrijke informatie. Het Contactcentrum van de provincie is bovendien bereikbaar voor vragen: 070-4416622 en via zuid-holland@pzh.nl.