Gemeente Leiden op 4 oktober gesloten

Omdat 3 oktober dit jaar op zondag valt, wordt Leidens Ontzet officieel op 4 oktober gevierd. Veel onderdelen van de gemeente zijn daarom op maandag 4 oktober gesloten.

Natuurlijk werken er ook veel mensen bij de gemeente die ervoor zorgen dat alles bij de 3 oktober-viering op rolletjes verloopt.

Balies

De balies van het Stadskantoor zijn op maandag 4 oktober dicht. Op zaterdag 2 oktober zijn de balies van 9.00-12.30 uur op afspraak geopend

Afval

Bij de afvalinzameling zijn er rond 3 oktober wijzigingen. Maandag 4 oktober worden er geen minicontainers geleegd in de Stevenshof en Leiden Noord. Vervangende ophaaldag is zaterdag 2 oktober.

Kijk voor vervangende ophaaldagen op www.leiden.nl/ophaalschema of gebruik de AfvalApp.

De Valk

Molenmuseum De Valk is gesloten.