Ga je mee naar het Democratiefestival?

Op vrijdag 30 augustus vertrekt een Leidse bus naar het Democratiefestival in Nijmegen. Het Democratiefestival is een tweedaags festival georganiseerd door het Ministerie van Binnenlandse Zaken en VNG met muziek, theater, debat, eten en een hoop meer, met als centraal onderwerp Democratie.

Vanuit het hele land rijden bussen met bewoners naar Nijmegen. In de Leidse bus is plek voor een mix aan Leidenaren – uit alle wijken, van alle leeftijden. Iedereen vanaf 12 jaar die het leuk vindt om mee te praten over belangrijke Nederlandse onderwerpen is van harte welkom om zich aan te melden voor de Leidse bus. De bus vertrekt rond 10.00 uur uit Leiden. Op de heenweg zullen we in de bus Leidse thema’s bespreken. Tijdens het festival kan je zelf kiezen welke programmaonderdelen je bezoekt. De busrit en entree voor het festival is kosteloos. Ook krijg je een aantal consumptiebonnen. Wil je meer eten of drinken, dan is dat voor eigen rekening. De bus vertrekt rond 20.00 u weer richting Leiden. Wil je langer blijven, dan kan dat natuurlijk ook. In dat geval moet je wel zelf voor vervoer naar huis zorgen.

Wil je ook mee naar dit festival? Meld je aan en stuur een mail naar bureaucommunicatie@leiden.nl We zullen onder de aanmeldingen de beschikbare plekken verloten. Je hoort uiterlijk 25 augustus of je mee kunt.